HOUBY víme, co jíme?

Houby, především volně rostoucí, jsou oblíbenou pochutinou české kuchyně. Znalosti o jejich výživových a zdravotních přínosech a rizicích jsou  však jen velmi kusé a leckdy i zkreslené. Tato publikace shrnuje soudobé poznatky o složení volně rostoucích i pěstovaných druhů hub. Odpovídá na časté otázky o houbách jako zdroji vitamínů a vlákniny, o obsahu těžkých kovů a radioaktivitě. Zabývá se rovněž méně známými látkami s příznivými zdravotními účinky, ale také rizikovými složkami některých jedlých druhů.
Kniha představuje první souhrnnou informaci o výživové a zdravotní hodnotě jedlých hub. Je na čtenáři, aby sám rozhodl, které houby a c jakém množství bude konzumovat. 

Zobrazit více
Produktové číslo: 
PRO-00000052
Zboží již není k dostání
Doba dodání 2 - 3 dny
159,68 Kč / ks s DPH
99,00 Kč / ks s DPH
90,00 Kč / ks bez DPH
ks
Pokud jste starší 18 let potvrďte tlačítkem.
Popis produktu
Zeptejte se

Houby, především volně rostoucí, jsou oblíbenou pochutinou české kuchyně. Znalosti o jejich výživových a zdravotních přínosech a rizicích jsou  však jen velmi kusé a leckdy i zkreslené. Tato publikace shrnuje soudobé poznatky o složení volně rostoucích i pěstovaných druhů hub. Odpovídá na časté otázky o houbách jako zdroji vitamínů a vlákniny, o obsahu těžkých kovů a radioaktivitě. Zabývá se rovněž méně známými látkami s příznivými zdravotními účinky, ale také rizikovými složkami některých jedlých druhů.
Kniha představuje první souhrnnou informaci o výživové a zdravotní hodnotě jedlých hub. Je na čtenáři, aby sám rozhodl, které houby a c jakém množství bude konzumovat. 

Autoři: Prof. Ing. Pavel Kalač, CSc.

Velikost knihy: 148mm x 200mm.

Počet stran: 114

Máte dotaz nebo se chcete informovat?
Neváhejte se na nás obrátit!

Odpovíme Vám do 24 hodin.
Vaše údaje nebudeme nikde zveřejňovat.

X

Přihlášení

Zapoměli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu